Jordgubbstårta

Ingredienser
10 dadlar
2 dl havregryn
1 dl kokosflingor
1/2 dl kokosolja
5 msk kakao
1 tsk bakpulver
3 ägg
1 msk honung
100 g frysta jordgubbar
1/2 dl vaniljvisp
1/2 dl kesella
1,5 msk muscovadosocker
Färska jordgubbar
Instruktioner
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Mixa samman ingredienserna i sektion 1
3. Smörj en form med löstagbara kanter, häll i smeten och grädda i ugnen i 10 minuter.
4. Tina de frysta jordgubbarna och mixa dem, blanda ner kesellan
5. Vispa vaniljvispen hårt i och vänd sedan ner i jordgubbsblandningen, låt stå i frysen en stund.
6. Låt botten svalna. Tag sedan av kanten och täck botten med jordgubbsblandningen. OBS, lägg på lagom mycket (kanske inte hela blandningen) så att det inte rinner över kanterna
7. Skär de färska jordgubbarna tunt och garnera tårtan.