Asiatisk lövbiffsallad

Ingredienser 4 portioner
400 g lövbiff
8 msk soya
1 msk sesamfrön
1 rödlök
1 pkt cokailtomater
1 pkt sockerärtor
1 röd chili
2 mango/500 g fryst mango
1 kruka färsk koriander
1 kruka färsk mynta
1 påse valfri salladsmix
2 tsk fiskolja
2 tsk honung
4 tsk lime
Instruktioner
1. Finhacka chilin, finstrimla löken, grovstrimla sockerärtorna, dela tomaterna och plocka de färska kryddorna
2. Vänd ner samtliga ingredienser i punkt 1 i en skål tillsammans med önskad mängd salladsmix.
3. Strimla lövbiffen och stek i olja, häll över soya och sesamfrön och ställ åt sidan.
4. Blanda ingredienserna i sektion 3 till en sås (rekommenderar att dubbla eller tredubbla satsen).
5. Lägg upp salladsblandningen på ett fat, häll över såsen (om du gör större sats, spara en del och servera vid bordet) och sedan biffen.
Tips. Är någon vid bordet extra hungrig? Servera med ris- eller glasnudlar!